Even voorstellen

Het kersverse bestuur wil zich graag voorstellen:

Penningmeester: Stijn Kanters. Ik ben 45 jaar en woonachtig in Bavel. In het dagelijkse leven ben ik als Directeur/Bestuurder werkzaam in de ouderenzorg. Ik weet vanuit de dagelijkse praktijk hoe belangrijk muziek kan zijn voor ouderen in het algemeen en mensen met dementie in het bijzonder. Muziek is zogezegd één van de laatste dingen in het brein dat vertrekt. Het stimuleert dus mensen met dementie. Dat is de reden dat ik graag een bijdrage lever aan Stichting Kleurke, omdat deze zich inzet om muziek toegankelijk te maken voor mensen die er enorm veel profijt van hebben.

Secretaris: Elma Heffels. Na ruim 43 jaar gewerkt te hebben als docent en leerlingbegeleider met kinderen en jongeren met leer- en ontwikkelingsstoornissen was ik er nog niet aan toe om met pensioen te gaan. Ik probeer nu met vrijwilligerswerk mijn dagen zinvol te vullen. Ik ben dan ook blij dat ik gevraagd ben zitting te nemen in het bestuur van Kleurke. Daarnaast pas ik wekelijks op mijn kleindochters en reis ik graag.

Voorzitter: Rensz Gorisse. Na mijn pensionering als docent muziek/CKV aan het Cambreur College in Dongen heb ik het initiatief genomen om muziek te gaan maken voor mensen die niet meer in de gelegenheid waren zelf de muziek te bezoeken. Daardoor maakte ik kennis met de Stichting Erato in Limburg en besloot te onderzoeken of een soortgelijke stichting hier in de regio mogelijk zou zijn. Dankzij de steun van velen kan het nu gerealiseerd worden.