De nieuwe site

Onze site krijgt een nieuw jasje. Studenten van het Radius College in Breda hebben hier hard, maar vooral ook enthousiast aan gewerkt. Van links naar rechts: Jairo, Mohammed, Abdul, Glenn, Jaibreyon, Elma (Kleurke), Aboker, docent Jurgen, Feyza, Esma en Rensz (Kleurke). Wekenlang is er gesleuteld aan een professionele site met foto’s, links, aanmeldings- en evaluatieformulieren. We zijn weer een stapje dichterbij dankzij de studenten van het Radius. Dank jullie wel!! Beste lezer: houd vooral de site in de gaten! Het kan zo maar ieder moment gebeuren dat het geplaatst is.

One thought on “De nieuwe site

 1. Jurgen van Oorschot

  augustus 28, 2019 at 8:05pm

  Ik wil jullie namens de studenten en het onderwijs team heel erg bedanken voor de leuke samenwerking. De studenten hebben het als zeer leerzaam ervaren.
  We zijn blij dat we een steentje hebben kunnen bijgedragen aan het verwezenlijken van jullie doel om muziek te brengen bij de mensen die zelf niet meer in staat zijn deel te nemen aan het reguliere aanbod.

  Als onderwijs team hopen we in de toekomst meer voor elkaar te kunnen betekenen.

 2. Mohammed Kabalan

  september 9, 2019 at 9:06am

  Het was leuk om samen te werken.
  wij hebben veel van elkaar geleerd en uiteindelijk hebben wij die website gemaakt.

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht