Presentatie

Vrijdag 1 november is de datum van de officiële aftrap. Jullie zijn welkom vanaf half drie, om drie uur volgt het officiële deel met nazit tot vijf uur. Dit allemaal in de Biëncorf van Zorgcentrum Zuiderhout aan de Oosterhoutseweg te Teteringen. Het exacte adres is: Arnold Janssenlaan 46, 4847DK Teteringen.

Wie krijgen er allemaal een uitnodiging? Allereerst de vrienden en de muzikanten, die bij ons aangesloten zijn. Daarnaast de pers, mensen van de instellingen uit de omgeving en mogelijke sponsoren.

Ik wil me aanmelden

Beste vrienden, wij hopen dat jullie iemand meebrengen, die ons financieel zou kunnen steunen. Mogelijk iemand, die eigenaar is van een bedrijf, en die het ziet zitten om die bedrijfsnaam aan onze stichting te linken.

Hoe gaat de middag eruit zien? Vanzelfsprekend komt er muziek. Muziek van muzikanten die zich bij ons hebben aangesloten. Natuurlijk zullen wij ons aan u voorstellen en daarnaast zal er iemand spreken over de effecten die muziek hebben op de dementerende mens. We zullen dan ook het glas heffen op de toekomst van Kleurke.

Weet je nu al of je gaat komen, of ken je iemand die wij een uitnodiging zouden moeten sturen, laat het dan weten via secretaris@kleurke.nl (i.v.m. de catering).